ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Kışla Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni 109. yıl dönümünde Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hatice Dilek’in hazırladığı programla konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü Türkçe öğretmenimiz Oğuzhan ÇİFTÇİ´nin hazırladığı kutlama programı ile coşkuyla kutlandı.Programda milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un eşsiz eseri olan İstiklal Marşını okuma yarışması düzenlendi.Yarışmada 1.olan öğrencimiz Nisanur AKKUŞ'u tebrik eder,yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çaycuma'da düzenlenen ''Akıl ve Zeka Oyunları''turnuvasında öğrencilerimiz okulumuzu temsil ettiler.Öğrencilerimize gayretlerinden ve mücadelelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bünyesinde düzenlenen reversi turnuvası sonuçlandı.Müsabakalar neticesinde Zehra SAKA 1.olurken Beren ADIYAMAN 2.olmuştur.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 1 Mart  2024 Cuma günü deprem tatbikatı yapıldı. İlk olarak sınıflarda çök - kapan - tutun taktiğini uygulayan öğrenciler bir süre sonra ellerini başlarına koyarak tek sıra halinde toplanma noktasına vardılar.

Şbt

Okulumuz bünyesinde düzenlenen küre turnuvası sonuçlandı.Müsabakalar neticesinde Belinay GÜNAY 1.olurken Ahmet Efe ÇAPKIN 2.olmuştur.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

Şbt

Okulumuzun bahçesini güzelleştirme çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle birlikte fidan dikim etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda birçok program gerçekleştirilmiştir.8.sınıf öğrencilerine yönelik ortaöğretim kurumlarını tanıtım gezisi yapıldı.Okulumuzun konferans salonunda bilgi yarışması,münazara ve şarkı yarışması düzenlendi.

Ock

Okulumuzun düzenlemiş olduğu mangala turnuvası sonuçlandı.Turnuvayı Münevver AVCI 1.olarak tamamlarken turnuvada Kübra SAKA 2.olmuştur.Bu sonuçla birlikte ilçede yapılacak olan mangala turnuvasında Münevver AVCI okulumuzu temsil etme hakkını kazanmıştır.Mangala turnuvasına katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz bünyesinde düzenlenen satranç turnuvası sonuçlandı.Final müsabakasının ardından Ali Kemal AYDIN turnuvayı 1.olarak tamamlarken Tuna ÖZDEMİR 2.olmuştur .Tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI

Ara

Okulumuz bünyesinde düzenlenen satranç turnuvası çeyrek final müsabakalarıyla devam etmektedir.

Ara

Jandarma personelleri tarafından okulumuzda ''zararlı alışkanlıklar ve bağımlılık'' konulu bir seminer düzenlenmiştir.Düzenlemiş oldukları seminerden ötürü jandarma personellerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun tüm tabelaları Milli Eğitim Bakanlığının ilgili yönetmeliğine uygun olarak yenilenmiştir.